Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cosmic ray+data

 

osszehasonlitas1.pngT-energia

cosmic-energy-data.png

Innohightech Egyesület energetikai kutatása. A jelenség környezeti sugárterhelést nem idéz elő, a mérések normál tartományt mutatnak. Spontán, mindenféle külső anyag nélküli térbeli jelenség detektálása történik a kutatás alkalmával!

Megjegyzés: a sugárvédelmi tanfolyamot elvégeztem anno az izotóp laborban történt munkámhoz. A gamma sugárzó anyagokkal történő munkám során számos tapasztalatra tettem szert, ami mind biztonsági vonatkozásban, mind megjelenési formában hasznosítani tudok az alábbi hangsúlyozom spontán jelenséghez. A nyilvánosságát a kutatásomnak az indokolja, hogy nehezen bevizsgálható a jelenség, és addig amíg kutatóintézet hasonló megjelenési formáról nem ír konkrét tanulmányt, addig egyedülinek érzem a jelenség detektálását és dokumentálását szerény körülményeimhez mérten, ami az energia adattartalmára vonatkozik. Biológiai károsító hatása nincs, hőnövekményt nem idéz elő és a gammával ellentétesen nem vált ki, amit konkrét vizsgálatok támasztottak alá. Biológiai sugárterhelése nincs, ezt az izotóp laborban eltöltött munkásságom ellenőrző vizsgálatai is alátámasztanak. A jelenséget 8 éve tartom számon. A jelenség kísértetiesen hasonlít az Apolló 14 során rögzített kékes fényhez, ezért hozom párhuzamba a kettőt.

Kutatási célkitűzés  olyan színes rtg filmen történő energia rögzítés, ami pontosabban mutatja az energia összetételét. 

t-en-felbontas.png

cosmic-energy-stores-data-x-ray-film.png

 

Összegzés: 2008 óta kutatom az Innohightech Feltalálók, Fejlesztők és Befektetők Egyesületének keretein belül azon külső rendszert, amiből technológiai információkhoz lehet jutni, olyan mint egy szerver ... jó néhány feltaláló tudatán kívül csatlakozott ehhez a rendszerhez és információhoz is jutott, amit bizonyít jó néhány megvalósult stratégiai találmány. Végre sikerült realizált keretek között bizonyítani az adatátviteli energiát, ami a rendszer és az ember között szállítja az információt. Megjegyzés: 500db zárt burkú sugárzásra 1 nyitott rendszerű jut (az is csak a pillanat töredékéig), aminek oka még tisztázatlan. A nyitott burok sokat segít az adat összetételi rendszer megértésében. A középső részen lévő képben a piros négyzetben lévő rész az rtg felvételen azért világos, mert modulált foton spektrum feltételezéseink szerint, ami az információt tárolja. A film fém kazettában volt, azon keresztül mentek át a részecskék. Ugyanazon ipari laboratórium előhívásának keretein belül, de fekete papír tasakban rögzített koncentrált gamma 200MBq Tc99m nem látszódott két kontrolfelvételen sem, ami azt mutatja, hogy a becsatolt (első becsatolás) képen látható adatátviteli energia nagyobb MBq-val bír. Az előhívást R.U.M. Testing Kft (vizsgálólaboratórium) végezte.

1.png

Összehasonlítás baloldalon Földön rtg filmen rögzített sima kozmikus energia jobb ábrán Földön rtg filmen rögzített adatot tartalmazó kozmikus energia. Kutatási forrás bal oldali rtg filmhez.pdf

Az adathordozó energia (T-energia) jellemzői jobb rtg felvétel: közvetlen megfigyelt méretei 0,5-3mm nagyságú, sűrű kékes - ezüstös erős fényű korongos-kissé gömbszerű jelenség, hasonlít a higanycseppre, mert körvonalazott a megjelenése. Mozgása 98% egyenes beütés 2% íves beütés ami vizuálisan is mutat némi energia szétesési formát.

(Rtg bal, jobb kép)

osszehasonlitas-t-en-sima-cosmic-rtg.png

2.jpg

 

.

.

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.1.png

Az alábbi kép egyenes beütést mutat pont formájában (zárt gamma burok), és egy íves beütést (kép középső összevont 2 pont+kőr), ami következtében véleményem szerint az egy pont energiája 3 szor érintkezik az rtg filmmel, ebből az elhajlásból következik a nyitott kőr képe a benne és alatta lévő fotonmennyiséggel. Az energia elhajlása vizuálisan észlelhető volt. 

Megjegyzés: több további felvétel is készülni fog a jelenségről. A következők ólomfóliás képerősítéses rtg filmre.

t-energia-rtg-modellezese.png

1.jpg

....

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                kep-spektrum.png                                                                                                                                                                                                                                                        Adatátvitelre, mivel nincs folyamatos vivő a kvantum korrelációt látom a leg megfelelőbbnek, amit több érv is alátámaszt. Részletezése a teljes kutatási publikációmban lesz elérhető.                                      

Megjegyzés: Úgy gondolom, az Apolló űrutazás során a normál kozmikus energia mellett megjelent a fent szereplő adatátviteli energia, mint (környezeti adatrögzítő), amit egy pilóta kutatási jelentése bizonyíthatóan mutat. "A villanásokat általában fehérnek vagy színtelennek neveztük. Az egyetlen kivételt jelentette az Apollo 14 Lunar Module Pilot jelentése, aki a "kéket fehér, öntött, kék gyémánt" -ként írta le. "

A nyilvános forrásokból fellelhető rtg kép másolata nem értékelhető, így a NASA segítségét kértem arhivált adatok kutatási megfigyeléséhez.

Az alábbi jelentés beszámol több űrutazás kozmikus sugárzásáról, ami űrhajósok által vizuálisan megfigyelt jelenségeket közöl. https://history.nasa.gov/SP-368/s4ch2.htm

Az alábbi nem értékelhető kép érhető el, ezek ebben a formában kutatásra nem elemezhetőek!!! Az eredeti felvételek kellenének, mai felbontásban vizsgálva és az rtg film típus.

clip_image010_thumb.png


 

 

 

 

 

 

 

Kutatási célkitűzés: rögzíteni az új energiát több méretben és eltérő beütési formában rtg felvételen (egyenes, ív, szög) ezeket digitalizálni.  Adattartalomra utaló jeleket, minden megjelenési formájában modellezni. Összehasonlítást készíteni, hogy miben különbözik a sima kozmikus energia az adattartalommal rendelkező kozmikus energiától Földön, űrben. Az alábbiakat, általános kozmikus energia eloszlást figyelembe véve megfigyelni. Az adattartalommal bíró energia speciális nagyfelbontású laborban történő elemzése rtg felvételekkel, valamint további detektoros mérésekkel az új energia adattartalmi szerkezeti megértéséért.

 

Budapest, 2017.08.19.

További sugárzási beütés gyűjtése, ami átmegy a laptopon is (már kimutatott gamma tartománya miatt) ezért egyszerűbbnek láttam a detektálás lokalizációját így létrehozni:

20170902_121621.jpg

 

...detektalasok2017.png

..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végre 2018. 07. 27.-én sikerült megtalálnom azt az Apollo felvételt amiről éreztem hogy léteznie kell.. az általam eddig is figyelt energia észlelhető igaz másabb formában...

 

teratlepes-teljes.png

Nagyítva:

teratlepes1.png

.teratlepes2.png

 

.meres.png

.kutatas-t-energia.png

 

Relationship ... specialty "material"-energy.

kapcsolat-ado-vevo-kepjavitassal.png

 

corallitos_apollo14.jpg1.png

 

https://history.nasa.gov/afj/pdf/clouds-across-the-moon.pdf

t-en-urbe.png

 

FONTOS: KALIBRÁLT SUGÁRZÁSMÉRŐVEL RENDELKEZEM KÖRNYEZETI SUGÁRTERHELÉS GAMMÁRA EGYÁLTALÁN NEM MÉRHETŐ!

2018.08.02. energetikai kutatás folytatása:

Ólomfóliás rtg film energia beütésekkel ami előhívásra vár tavaly lett rögzítve PC hátulján volt:

elohivasra-var-1.png

Önelőhívós rtg pici filmek vannak egymás mellé felragasztva vegyszeresen, amire szintén beütést várok és utána azonnal elemezhető. A probléma, hogy kevés esély van egy tényleges rögzítésre a jelenség ritka megléte miatt.

20180802_072750.jpg

Nagyobb esély van PC-re felrögzített önelőhívós rtg filmek beütésének a detektálására, így készítettem egy ilyen variációt is. Ugyan úgy mint az ólomfóliásnál a PC felső részére lett rárögzítve.

onelohiv-pc-1.png

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rtg film minősége:

onelohivos-film-minoseg1.png

.20180820_172207.jpgPC-n keresztüli beütés rögzítése... kutatási eredmény 2018.08.20.

.nevtelen.pngFő beütési pont... átvilágítással van a film.

.Normál érték mérhető max.:

20180820_211731.jpg

.felt-1.pngfeltolt-2.pngfeltolt-3.pngfeltolt-4.png20180821_091338.jpg1-db-fenypont-szorasa.pngÉrdekes megjelenési formák: gamma stb. a T-energia mellett....

 

eredmeny-osszeh..pngFolyamatban... 

nevtelen.png


t-energia.png

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

.nevtelen.png