Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tér hajtómű próbapad

A TÉR HAJTÓMŰ PRÓBAPAD ENGEDÉLYEZETT KATONAI KUTATÓHELYEN (LŐKÍSÉRLETI  ÉS VIZSGÁLÓ ÁLLOMÁS) LESZ KIZÁRÓLAG KIPRÓBÁLVA!

1. képen kutatási alapszerkezet kiegészítők nélkül. 

Kutatási célkitűzés: a  térszerkezet  minimális kimozdulásának detektálása infrával. 

Kutatási berendezés rövid bemutatása: olyan több lézerből álló berendezés, mely speciális lézernyaláb által két új energetikai egység hordozójaként funkcionál, ami által előzetes kalkulációim szerint aktiválható lesz a térszerkezet.

ter-hajtomu-probapad.png

Lézernyaláb vizsgálatok, hordozó lézernek az első felel meg alap struktúrára:1.png

Kutatási készülék aktiválási pontjának az illusztrálása, valamint egy konkrét térszerkezetbe hirtelen belépő energia (T-energia) rtg fim korrekciós ábrája, és a hordozólézer első kísérleti példánya, aminek a teljes kifejlesztett változata kerül beépítésre a TD-1 és a PX-1 repülőgép térhajtóművébe.

teljes-abra.png


osszehasonlitas1.png


nasa1.png


2.jpg

Próbapad hasznosítása TD-1, PX-1 tér-hajtóműveiben:

kollektiv.png

Kiegészített véleményem, melyben a mi jelenlegi térszerkezetünkön kívül (TÉRSZERKEZET1) beírtam a távolság rövidülési eseményhorizont (TÉRSZERKEZET2) lehetséges átviteli helyét.kiemelt-fekete-lyuk-szogelt..png

.m87-space-structure-1---2.png

Detektálási eredmény: T-energia váratlan térbelépésének és kilépésének vizsgálatára valamint az M87 galaxis működési tevékenységére. Összegezve: ha a féreglyuk teljes kitöltött energiát tartalmaz (T-energia vizsgálat) nincs robbanás, sőt semmiféle hangjelenség nincs, csak fényhatás. Ha a féreglyuk nem teljesen lezárt energiával, detonáció léphet fel, mint az M87 galaxisnál. Megjegyzés: a kitöltési technológia egyértelmű a teljes aktiválási folyamat viszonylatában! T-energiánál egy spontán megjelenő mechanizmust figyelhettem meg már több ízben, aminek a létrejöttére nem vagyok befolyással.

detonaciok.png

Véleményem: az alábbi megegyezik a galaxisban pl. M87-ben lévő féreglyuk pozícionálásával. Folyamatok időtartami különbsége van jelen... a két jet itt (képen) a két ütközési nyalábot jelenti a féreglyuk kialakulási szemszögéből. https://www.quora.com/Is-the-lack-of-black-hole-production-at-the-LHC-evidence-against-multi-dimensional-models-such-as-String-theory?fbclid=IwAR2zh6cK2u0Nsojec_B_41jgS44gWGKZaojurWktYtR-RZI8hhreQpmS81I

2.jpg

Tisztázva az eddigieket: 
- 1. féreglyuk azaz átlépési lehetőség létrejöhet részecskenyalábok ütköztetésével ez pillanatnyi detonációs folyamat nem stabil.
- 2. féreglyuk azaz átlépési lehetőség létrejöhet galaxisban, ami stabil igaz, de akkora részleges anyagátáramlás van benne, hogy detonációra hajlamos fizikai folyamat stb., még egy detektáló készülék se élné túl az átmenetet.
- 3. féreglyuk azaz átlépési lehetőség létrejötte (nem robbanási terheléssel), hanem térszerkezeti erővonal átvágása általi aktiválással, amiben a féreglyuk stabilitását az energiakitöltés mechanizmusát felhasználva érhetjük el, és így sérülésmentesen átjuthat egy pilóta nélküli drón, aminek a hajtóműve váltja ki magát a térszerkezeti folyamatot azaz a féreglyukat. 

Féreglyuk közepén lévő áthaladásnál drón alapforma:

1.jpg

.1--1-.jpg

Kérdésekre válasz: Hogyan vágom át a térszerkezeti erővonalakat? Egy új lézerberendezés által, szabadalmaztatás után fogok csak több információt megosztani róla, mint ami ezen az oldalon van eddig feltüntetve. Hova jutna a drón, ha átmenne? Véleményem szerint kizárólag távolság rövidülést lehet elérni a technológiával, azaz a légtéren át az univerzumba lehet jutni, csak rövidebb úton a felcsavarodott erővonalak következtében, amit szintén szemléltetek az oldalon. Katonailag nem csak a távolság lecsökkenése miatt érdekes a mechanizmus, hanem mivel feltekeredett erővonal mögül érkezik az objektum, nem lehet látni, csak ha belép a légtérbe lokálisan. Mivel jómagam tapasztaltam a jelenséget, van még egy fura fizikai megnyilvánulása a térszerkezeti aktiválásnak, ami azt jelenti, hogy csak a kiváltó objektumra hat és a környezetben lévő tárgyakra nem, amit elég nehéz a jelenlegi tapasztalással felfogni.