Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lézeres tér-hajtómű LTH-1 kutatása

A készülék sugárzási értéke a megengedett határérték alatti! A felhasznált anyagok civil szférában legálisan elérhetőek és hatóságilag kalibrált sugárzási  mérőeszközzel ellenőrizve lettek. 

PDF letölthető: Lézeres tér-hajtómű LTH-1 kutatási összefoglaló.pdf

PDF downloadable: Research of Laser-based Warp drive (LTH-1).pdf

lth-1-kicsi.png

lth-1--1--jpg.jpg


lth-1--2--jpg.jpg


lth-1--3--jpg.jpg


 

.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az alábbiakat érdekességnek szánom és nem teljes körű kutatási leírásnak. Azért engedek betekintést a kísérleteimbe, mert továbbra is remélem, hogy a hajtómű próbapad kutatásai támogatást kaphatnak....

Kutatások: kizárólag civil szférában legálisan elérhető sugárzással bíró anyagokkal kísérletezek, a megengedett határérték alatt van a sugárzási tartományuk. Nagyon pici méretekben kutatok ez által, hogy esély legyen a mérésekre.

Bevezetésképpen elmondanám, hogy kisebb béta - gamma sugárzással kellett kísérleteket végeznem, mint ami a próbapad méreteihez kalibrálható lett volna (van egy alternatív próbapados kísérlet). Mivel ez az egyik fő pontja a próbapadnak, ezért az ide vonatkozó kísérletek eredményeinek + kimenetele garantálhatja a hajtómű működési képességét. Azt már az első kísérletek is megmutatták, hogy olyan koncentrált gamma nyalábbal nem rendelkezünk ami a hajtómű aktiválásának feltételeit biztosítaná. Erre 2 kísérletet hajtottam végre nem a próbapadban, hanem külön részkísérletként:

1. (G.h.) anyagból optikai szálon vezetett és oldalirányban leárnyékolt béta - gamma sugárzás végkimenetének lokalizációs vizsgálata rtg felvételen sikertelen. Maradt a szórt beütés.

2. Tóriumos fém szál oldalirányú leárnyékolással gamma sugárzásának végkimeneti lokalizációs rtg felvétele nem optimális koncentrációt mutat szintén nagy a szórásos beütés a leárnyékolás ellenére is.

A következő kísérletben, egy gamma lézeres generátort próbálok ki, amihez tórium gamma kibocsájtását használom fel némi gerjesztéssel. Ez egy pár centis pici kutatási berendezés. Remélem, hogy kollimátor nélkül is sikerül, ha nem akkor egy kollimátoros kísérlet is lesz.

1. kollimátor nélküli lézeres gamma generátor lokalizációs végkimenetének kísérleti eredménye: +

..lth-1-hajtomu.png

.kutatas-ter-atlepes-lebeges-ossz.png

.kutatas.png